Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai
Social Dining. Vieno stalo vakarienė
Kviečiame į unikalią vakarienę, kurioje susijungia skoniai, pokalbiai ir bendrystė!
Ilgas stalas, maisto, kelionių ir vyno natomis užpildytos istorijos bei gurmaniški patiekalai, kuriuos sieja vienas bendras, charakteringas vakaro ingredientas – citrina.
Jūsų laukia specialus, tik šiam vakarui sukurtas virtuvės šefo meniu:
Šefo komplimentas: Lašišos tartaras patiekiamas ant ryžių traškučio su citrinos aioli.
Šaltas užkandis: Cukinijų žiedai įdaryti rikota sūriu ir citrina.
Pagrindinis patiekalas: Marokietiška aviena su sūdytomis citrinomis, patiekiama su perliniu kuskusu.
Desertas: Trapūs žagarėliai su citrinų zabaglione.
Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:
Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais 50 Eur.
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais 70 Eur.
Susitikime!
Kovo 12d. | Restorane „Bleu de Frenkel“
Vakarienės pradžia – 19 val.
Vakaro trukmė – 120 min.
Renginys | Data / Laikas | Renginio vieta | Kaina | |
---|---|---|---|---|
Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai | T 2025-03-12 19:00 | Restoranas BLEU DE FRENKEL, Šiauliai | 51.20 - 71.20 |
Renginys | Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai |
---|---|
Data / Laikas | T 2025-03-12 19:00 |
Renginio vieta | Restoranas BLEU DE FRENKEL, Šiauliai |
Kaina | 51.20 - 71.20 |